Eerder stoppen met werken | Claaresteyn Pensioenconsultants
arrow_drop_up arrow_drop_down

Stelt u zich eens voor: 5 jaar eerder stoppen met werken, heerlijk toch?

Met ons persoonlijk pensioenplan & pensioenadvies weet u waar u aan toe bent

27 

Jaar ervaring

200+

Tevreden werknemers geadviseerd

125+

Financiële pensioenplannen gemaakt

Pensioenadvies werknemer

Ik heb de afgelopen jaren vele werknemers geadviseerd over hun persoonlijke pensioensituatie.

Wilt u bijvoorbeeld 5 jaar eerder stoppen met werken dan is goed inzicht in uw persoonlijke pensioensituatie erg belangrijk. Zonder dit inzicht kunt u niet de juiste beslissingen nemen.

Vanuit mijn ervaring als pensioenexpert kan ik uw financiële pensioensituatie goed in beeld brengen,  u kunt kiezen op WELKE datum u graag met pensioen wilt, en ik adviseer u HOE u dit concreet kunt realiseren.

Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens en de door u gewenste pensioendatum stel ik uw eigen persoonlijk pensioenplan op, vervolgens krijgt u in het adviesgesprek uitgebreid uitleg over uw pensioensituatie en de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken.


Drs. Marcel Suylen MBA, Sr. Pensioenexpert &

Eigenaar Claarensteyn Consulting Group

Joyce Planje

Spoedeisende Hulp arts 

Deskundig advies

Ik wilde graag sparen voor mijn pensioen,  maar ik wist niet hoe. Ik heb mijn pensioenplan laten maken, aan de hand daarvan heb ik nu de juiste pensioenaanvulling geregeld, zodat ik eerder met pensioen kan. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je Claarensteyn Consulting Group.

Nu tijdelijk met € 150 korting!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
845,-
€ 695,- excl. btw

Uitgebreid persoonlijk pensioenplan met adviesgesprek

Wat krijgt u hiervoor:

  • Inzicht in uw pensioensituatie;
  • Inzicht in uw inkomsten en uitgaven voor en na de pensioendatum;
  • Inzicht in uw evt. pensioengat;
  • Een handig overzicht op 1 A3;
  • Een adviesgesprek met een pensioenadviseur.

Betaal veilig

We use cookies