arrow_drop_up arrow_drop_down
Eerder-stoppen-met werken

Eerder stoppen met werken?

Wilt u ook 5 jaar eerder stoppen met werken?

Realiseer uw pensioenwensen met ons persoonlijk pensioenplan

Eerder stoppen met werken?

Wilt u ook 5 jaar eerder stoppen met werken? Realiseer uw pensioenwensen met ons persoonlijk pensioenplan

28 

Jaar ervaring

200+

Tevreden werknemers geadviseerd

125+

Financiële pensioenplannen gemaakt

Pensioenadviseur

Wilt u ook 5 jaar eerder stoppen met werken? 

Dan is goed inzicht in uw persoonlijke pensioensituatie erg belangrijk. Zonder dit inzicht kunt u niet de juiste beslissingen nemen.

Vanuit mijn ervaring als pensioenadviseur kan ik uw financiële pensioensituatie goed in beeld brengen,  u kunt kiezen op welke datum u graag met pensioen wilt, en ik adviseer u hoe u dit concreet kunt realiseren.

Inzicht in uw pensioensituatie geeft u rust, u heeft uw financiële toekomst goed in beeld. U kunt straks de dingen in uw leven gaan doen waar u het meeste van geniet.


Over Marcel Suylen:

Sinds 2009 is hij actief als Senior pensioenadviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij werknemers over "eerder stoppen met werken" en welke slimme keuzes je daarbij kunt maken.

Drs. Marcel Suylen MBA, Sr. Pensioenadviseur

Voorbeelden uit de praktijk

"Hoe groot is mijn pensioengat?"

Joyce wilde weten hoe groot haar pensioengat is.

Door in het persoonlijk pensioenplan de huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven in beeld te brengen werd voor haar duidelijk hoe groot het pensioengat is.

Dit bleek ruim €200.000 te zijn. Gelukkig is Joyce nog jong en heeft zij nog veel jaren om te sparen of te beleggen. Door een fiscaal gunstige spaar/beleggingsrekening spaart zij dit bedrag bij elkaar zodat ze eerder kan stoppen met werken.


"Ik wil 5 jaar eerder met pensioen kan dat?"

Rogier (gezin met 2 kinderen) heeft bij verschillende werkgevers gewerkt ook in het buitenland, hij wil graag weten hoe zijn pensioensituatie er uitziet en of hij 5 jaar eerder met pensioen kan. Doordat ik een persoonlijk pensioenplan voor Rogier heb opgesteld, heeft hij nu inzicht in zijn pensioensituatie. Door onze adviezen op te volgen kan Rogier 5 jaar eerder met pensioen. Overigens heeft de werkgever van Rogier de kosten van ons persoonlijk pensioenplan betaald (bespreek dit ook met uw werkgever, wellicht wil hij/zij ook een bijdrage doen).


"Te weinig inkomen om eerder te stoppen?"

Eddie wil graag eerder met pensioen. Uit zijn persoonlijk pensioenplan bleek dat hij de jaren vlak voor zijn AOW te weinig inkomen heeft. Hij heeft dit besproken met zijn werkgever. Eddie wilde nog wel enkele dagen per week blijven werken en zo afbouwen tot aan zijn AOW-datum. Eddie is met zijn werkgever overeengekomen dat hij gedurende de jaren dat hij een tekort heeft in deeltijd mag blijven werken.

J. Planje

Spoedeisende Hulp arts 

Deskundig advies

Ik wilde graag sparen voor mijn pensioen,  maar ik wist niet hoe. Ik heb mijn pensioenplan laten maken, aan de hand daarvan heb ik nu de juiste pensioenaanvulling geregeld, zodat ik eerder met pensioen kan. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je Claarensteyn Pensioenadvies.

Onze werkwijze

Pensioenadviseur

Telefonisch intakegesprek

Na uw bestelling nemen wij binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.

Bedrijf-verzekeren

Opvragen benodigde documenten

Per e-mail ontvangt u van ons een kort overzicht met de documenten die wij nodig hebben om uw pensioenplan op te stellen.

Pensioenadviseur

Adviesgesprek met onze pensioenadviseur

Zodra wij uw persoonlijk pensioenplan in concept gereed hebben (meestal binnen 3-5 werkdagen) maken wij met u een afspraak om het plan met u door te nemen. U ontvangt van ons een aantal waardevolle adviezen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Wij geven aan of en op welke wijze u het beste eerder kunt stoppen met werken.

Pensioenadviseur

Oplossing &  eindresultaat

Uiteindelijk ontvangt u van ons uw definitieve  financiële pensioenplan met waardevolle adviezen en tips gericht op uw specifieke situatie. Normaal gesproken ontvangt u uw definitieve persoonlijk pensioenplan binnen 14 dagen na het adviesgesprek.

€ 895

Uw persoonlijk pensioenplan met adviesgesprek nu tijdelijk voor € 795,-- excl. btw

Wat krijgt u:

  • Inzicht in uw pensioensituatie;
  • Inzicht in uw evt. pensioengat;
  • Een handig financieel overzicht;
  • Adviesgesprek pensioenadviseur;
  • Waardevolle tips en adviezen;
  • Advies over een pensioenaanvulling.We use cookies