arrow_drop_up arrow_drop_down

Stelt u zich eens voor: 5 jaar eerder stoppen met werken, heerlijk toch?

Met ons persoonlijk pensioenplan & pensioenadvies weet u waar u aan toe bent

Download hier 11 tips om eerder te stoppen met werken

50%
Download hier onze 11 tips
Your information is safe with us

27 

Jaar ervaring

200+

Tevreden werknemers geadviseerd

125+

Financiële pensioenplannen gemaakt

Eerder stoppen met werken mogelijk maken

Ik heb de afgelopen jaren veel werknemers geadviseerd over hun persoonlijke pensioensituatie.

Wilt u bijvoorbeeld 5 jaar eerder stoppen met werken dan is goed inzicht in uw persoonlijke pensioensituatie erg belangrijk. Zonder dit inzicht kunt u niet de juiste beslissingen nemen.

Vanuit mijn ervaring als pensioenadviseur kan ik uw financiële pensioensituatie goed in beeld brengen,  u kunt kiezen op WELKE datum u graag met pensioen wilt, en ik adviseer u HOE u dit concreet kunt realiseren.

Inzicht in uw pensioensituatie geeft u rust, u heeft uw financiële toekomst goed in beeld. U kunt straks de dingen in uw leven gaan doen waar u het meeste van geniet.


Over Marcel Suylen

Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager, adviseur in de financiële dienstverlening.  Sinds 2009 is hij actief als Senior pensioenadviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij werknemers over "eerder stoppen met werken" en welke slimme keuzes je daarbij kunt maken.

Drs. Marcel Suylen MBA, Sr. Pensioenadviseur &

Eigenaar Claarensteyn Consulting Group

J. Planje

Spoedeisende Hulp arts 

Deskundig advies

Ik wilde graag sparen voor mijn pensioen,  maar ik wist niet hoe. Ik heb mijn pensioenplan laten maken, aan de hand daarvan heb ik nu de juiste pensioenaanvulling geregeld, zodat ik eerder met pensioen kan. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je Claarensteyn Consulting Group.

Voorbeelden uit de praktijk

"Hoe groot is mijn pensioengat?"

Joyce wilde weten hoe groot haar pensioengat is.

Door in het persoonlijk pensioenplan de huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven in beeld te brengen werd voor haar duidelijk hoe groot het pensioengat is.

Dit bleek ruim €200.000 te zijn. Gelukkig is Joyce nog jong en heeft zij nog veel jaren om te sparen of te beleggen. Door een fiscaal gunstige spaar/beleggingsrekening spaart zij dit bedrag bij elkaar zodat ze eerder kan stoppen met werken.


"Ik wil 5 jaar eerder met pensioen kan dat?"

Rogier (gezin met 2 kinderen) heeft bij verschillende werkgevers gewerkt ook in het buitenland, hij wil graag weten hoe zijn pensioensituatie er uitziet en of hij 5 jaar eerder met pensioen kan. Doordat ik een persoonlijk pensioenplan voor Rogier heb opgesteld, heeft hij nu inzicht in zijn pensioensituatie. Door onze adviezen op te volgen kan Rogier 5 jaar eerder met pensioen. Overigens heeft de werkgever van Rogier de kosten van ons persoonlijk pensioenplan betaald (bespreek dit ook met uw werkgever, wellicht wil hij/zij ook een bijdrage doen).


"Te weinig inkomen om eerder te stoppen?"

Eddie wil graag eerder met pensioen. Uit zijn persoonlijk pensioenplan bleek dat hij de jaren vlak voor zijn AOW te weinig inkomen heeft. Hij heeft dit besproken met zijn werkgever. Eddie wilde nog wel enkele dagen per week blijven werken en zo afbouwen tot aan zijn AOW-datum. Eddie is met zijn werkgever overeengekomen dat hij gedurende de jaren dat hij een tekort heeft in deeltijd mag blijven werken.

Uw persoonlijk pensioenplan + adviesgesprek

nu tijdelijk met € 100,-- korting!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 895,--
Bestel nu uw persoonlijk pensioenplan, u betaalt eenmalig € 795,-- of betaal gespreid in 2 termijnen

Persoonlijk pensioenplan met adviesgesprek

Wat krijgt u hiervoor:

  • Inzicht in uw pensioensituatie;
  • Inzicht in uw inkomsten en uitgaven voor en na de pensioendatum;
  • Inzicht in uw evt. pensioengat;
  • Een handig overzicht op 1 A3;
  • Een telefonisch adviesgesprek met een pensioenadviseur;
  • Waardevolle tips en adviezen met betrekking tot uw pensioensituatie;
  • Advies over een pensioenaanvulling.We use cookies
!--Start of Tawk.to Script-->