arrow_drop_up arrow_drop_down
31 juli 2020 
in HR

Hoe kan ik pensioen voor mijn werknemers regelen?

Pensioen voor medewerkers regelen

Wilt u pensioen voor uw medewerkers regelen en zoekt u een deskundige pensioenadviseur?

Claarensteyn Pensioenadvies is dè specialist op het gebied van pensioenvraagstukken.

De pensioenspecialisten van Claarensteyn Pensioenadvies  kunnen u als onderneming of ondernemer bijstaan bij uw vraagstukken op het gebied van:

Daarnaast ondersteunt Claarensteyn Pensioenadvies ondernemingsraden in haar communicatie met de werkgever.

Claarensteyn Pensioenadvies  is onafhankelijk en werkt voor pensioenen zonder enige vorm van provisie.

Wij beoordelen kritisch de door verzekeraars uitgebrachte pensioenoffertes op basis van verzekeringsvoorwaarden en maken daarnaast kostenvergelijkingen.

Claarensteyn Pensioenadvies  geeft de voorkeur aan een langdurige relatie met haar cliënten. Hierdoor kan zij de pensioenregelingen van haar cliënten up-to-date houden en deze blijvend laten voldoen aan de wet- en regelgeving.

Rust in uw bedrijf met een goede pensioenregeling

Voor veel medewerkers is een pensioenregeling belangrijk, het wordt gezien als een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het is voor u als werkgever van belang om de juiste goede medewerkers aan te nemen en te behouden. Wij kunnen u helpen om een pensioenregeling op maat voor u in te regelen en te onderhouden.

De afgelopen jaren hebben wij als onafhankelijk pensioenadviseur veel bedrijven geadviseerd bij het opzetten van een pensioenregeling voor het personeel.

Vanuit onze ervaring kunnen wij u precies vertellen WELKE (kennis) pensioenregeling het beste bij uw organisatie past. Maar ook HOE het werkt in de praktijk. Wij beheren namelijk dagelijks pensioenregelingen van organisaties en beantwoorden dagelijks vragen over deze collectieve pensioenregelingen.

Bij het afsluiten van een pensioenregeling voor uw medewerkers is het erg belangrijk dat alles PENSIOEN-JURIDISCH klopt. Er kunnen onaangename fiscale en financiële gevolgen ontstaan als u het niet goed regelt.

Drs. Marcel Suylen MBA

Sr. Pensioenadviseur

Wilt u meer weten over het regelen van pensioen voor medewerkers? Bezoek onze speciale website over het opzetten van een collectieve pensioenregeling voor uw personeel, klik hier.

Over de schrijver
Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior adviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij bedrijven > 25 medewerkers over risicomanagement, collectief pensioen en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn Consulting Group adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen.
Reactie plaatsen

We use cookies