Specialist in HR- | Pensioenadvies & Zakelijke Verzekeringen

Waarmee kunnen wij u helpen?

26

Jaar ervaring 

350+

Tevreden klanten

2500+

Adviezen

Onze diensten

Pensioenadvies werkgever

Medewerkers stellen steeds meer eisen aan werkgevers, een pensioenregeling wordt gezien als een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

Een pensioenregeling voor uw personeel regelen kan al vanaf ca. € 100 per werknemer per maand. Maar er zijn verschillende mogelijkheden bv. een middelloonregeling of een beschikbare premieregeling.

Pensioenadvies werknemer

Er zijn maar weinig werknemers die geen pensioengat hebben. De AOW-leeftijd schuift steeds verder op en veel pensioenfondsen hebben te maken met een dekkingstekort. Daarom is het voor werknemers van belang om inzicht te krijgen in de financiële situatie rondom de pensioendatum. Dit kan met een verkort financieel plan rondom uw pensioendatum.

HR-werkzaamheden

Organisaties tot ca. 25 medewerkers hebben vaak geen eigen afdeling HR/personeelszaken.  Of soms ontbreekt de kennis en ervaring bijvoorbeeld bij het voeren van lastige gesprekken met medewerkers. In deze situatie bieden wij een oplossing, door ervoor te zorgen dat alle personele zaken binnen de organisatie op een professionele wijze worden begeleid en/of uitgevoerd.

Zakelijke verzekeringen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen, is dit aandachtsgebied een echt specialisme binnen ons bedrijf geworden.

Wij beschikken over een uitstekend netwerk binnen de verzekeringswereld en kunnen u met alle soorten zakelijke verzekeringen van dienst zijn. Bij ons krijgt u echt maatwerk! Wij werken volledig onafhankelijk met ca. 30 verzekeraars samen.

Over ons

Ondernemers helpen met hun business, dat is onze missie. Door onze adviezen kunnen ondernemers met een gerust hart ondernemen, bedrijfsrisico's worden gemanaged en pensioenen en andere HR-zaken worden geregeld. Wij geven ondernemers & werknemers inzicht in hun specifieke situatie en geven hulp op maat.


Marcel Suylen is oprichter van Claarensteyn Consulting Group in 2009. Daarvoor heeft hij verschillende advies-, directie-, managementfuncties vervuld bij o.a. Univé en Rabobank. Vanaf 2009 is hij actief als Senior pensioen/HR- & verzekeringsadviseur.

Specialismen: DGA/collectiefpensioen, HR-advies, Advies zakelijke verzekeringen & risicomanagement.


Pensioenadvies

Pensioen is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde voor de meeste werknemers. Hiermee wordt invulling gegeven aan "goed werkgeverschap". Bij ons kunt u alle hulp verwachten bij het opzetten, beoordelen en aanpassen van een collectieve pensioenregeling.

Verder bieden wij medewerkers inzicht in hun specifieke financiële situatie rondom de pensioendatum. Dit doen we aan de hand van een financieel plan. Met dit inzicht kunnen de juiste besluiten genomen worden om het beoogde pensioendoel te bereiken.


HR-advies

Binnen elke onderneming met personeel geldt dat een goed gestructureerd personeelsbeleid en een goede uitvoering daarvan leidt tot tevreden medewerkers die gezond en productief zijn voor uw bedrijf. Wij ondersteunen u daarin door middel van HR-advies  of door concrete HR-taken van u over te nemen, op afstand of ter plekke bij u op het bedrijf (HR-interim). Door onze ruime ervaring in het management hebben wij veel situaties al eens meegemaakt, het wiel hoeft meestal niet opnieuw uitgevonden te worden.


Zakelijke verzekeringen

Door onze ruime ervaring op het gebied van risicomanagement in de grootzakelijke markt, gecombineerd met organisatiekundige kennis zijn wij in staat om organisaties en de daaraan verbonden risico's snel te analyseren en weten wij de kernrisico's handzaam te maken door organisatorische en verzekeringstechnische oplossingen.

Wij beschikken over uitstekende samenwerkingsverbanden heeft binnen de pensioen- & verzekeringswereld. Zo zijn wij flexibel maar benutten we de kennis en het netwerk van specialistische partijen. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen voor uw organisatie.