arrow_drop_up arrow_drop_down

Wilt u de prestaties van uw organisatie 

structureel verbeteren?

Zoekt u deskundige hulp om

uw organisatie te reorganiseren?

Wilt u de prestaties van uw organisatie 

structureel verbeteren?

Zoekt u deskundige hulp om

uw organisatie te reorganiseren?

Pensioen voor medewerkers
28 jaar

Ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+
Adviezen

Voor werkgevers > 10 medewerkers

Optimaal blijven presteren onder alle omstandigheden

Zorgen dat uw organisatie optimaal blijft presteren, ook in moeilijke tijden zoals bijvoorbeeld in de corona-crisis. Hoe doe je dat? Kun je dat zelf of huur je externe expertise in? Dat zijn belangrijke vragen.

Bij ons krijgt u hulp bij het optimaliseren van uw organisatie in de vorm van:

  • Advies;
  • Coaching;
  • Tijdelijk management;
  • Of een combinatie hiervan.

Wij helpen u met de het nemen van de juiste stappen voor uw organisatie, zodat u elk zwaar weer kunt doorstaan en kunt blijven groeien. Hieronder ziet u globaal het proces dat wij met u zullen doorlopen.

Pensioenadviseur

Strategisch advies:

uw routekaart voor de komende 3 jaar

Het begint met een uitgebreide inventarisatie van de huidige organisatie, jaarcijfers, marktonderzoek en interviews met kern-personen. Voor deze inventarisatie hebben wij een speciale checklist ontwikkeld. Op basis van de uitkomsten maken wij een analyse van uw organisatie. Hierbij wordt vooral gekeken naar het voorkomen van kwetsbare activiteiten, activiteiten die bij een crisis gemakkelijk tot problemen kunnen leiden. Uiteindelijk wordt er een compact strategisch plan gemaakt voor de komende 3 jaar.

HR

Reorganisatieplan maken

Het kan zijn dat uw organisatie een kleine of grote reorganisatie moet ondergaan. Ook hiervoor maken we een stappenplan inclusief actielijst. De consequenties voor het personeel worden zorgvuldig beoordeeld.  Alles wordt gebaseerd op het eerder besproken strategisch plan.

Pensioenadviseur

Veranderingen implementeren

Nu weten we welke acties/stappen er achtereenvolgens genomen moeten worden. U kunt dit zelf uitvoeren, maar u kunt ons gebruiken om het veranderingstraject te begeleiden en mee uit te voeren.

Pensioenadviseur

Coaching directie en/of leidinggevenden

Veranderingen zijn niet altijd gemakkelijk, er is vaak ander gedrag nodig. Om dat te verankeren coachen wij directie en leidinggevenden gedurende een bepaalde periode.

Continu verbeteren

Evalueren en bijsturen

Periodiek vindt er evaluatie plaats. Dit doen we in sessie met directie en/of leidinggevenden. Wat ging er goed wat kan beter? Wat zijn de volgende noodzakelijke acties om de veranderingen definitief te verankeren? 

Frans Baud

Algemeen directeur KVSA

Waardevolle adviezen

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de effectiviteit van ons bedrijf.


Aan de hand van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven en concrete verbeterpunten aangedragen".HR

Scherp

Scherpe blik op uw bedrijf

risicomanagement

Resultaatgericht

Meer rendement in minder tijd

Consultancy

Ervaren klankbord

Wij denken graag met u mee

Pensioenadviseur

Klaar om de juiste stappen voor uw organisatie te zetten?

Wij kijken graag samen met u naar uw organisatie, uw eigen positie en naar de uitdagingen die voor u liggen. Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.


Drs. Marcel Suylen MBA, 

Eigenaar Claarensteyn Consulting Group


Amsterdam - Heinkenszand (ZLD) -  Roermond - Rotterdam

We use cookies