Pensioenadvies werknemer of directeur grootaandeelhouder (DGA)

5 jaar eerder stoppen met werken?

Inzicht in uw pensioen:

uw persoonlijk pensioenplan


Als werknemer of directeur (DGA) is het belangrijk om goed inzicht te hebben in jouw actuele pensioensituatie. U wilt weten welk pensioen u kunt verwachten, wanneer u met pensioen kunt gaan, in welke jaren u eventueel een tekort hebt, maar ook hoe u nabestaanden verzekerd zijn. Verder wilt u weten wat u kunt verwachten op uw pensioendatum aan AOW, uitkeringen van voorgaande werkgevers, lijfrenteverzekeringen enz. Met uw persoonlijk pensioenplan kunt u vervolgens de juiste beslissingen nemen, bijvoorbeeld een pensioenaanvulling regelen, eerder stoppen met werken of juist langer doorwerken. U krijgt uw eigen pensioenplan met een uitgebreid adviesgesprek.

 • Uw pensioengat aanvullen, meer financiële zekerheid

  Uw werkgever heeft geen pensioenregeling of u heeft te weinig pensioen opgebouwd.

  Sommige werkgevers hebben geen pensioenregeling voor het personeel. Als u niets doet gaat u een pensioengat oplopen. Of u heeft gewoon om een andere reden een pensioengat. Via ons kunt u een pensioenaanvulling regelen, hierbij houden we rekening met uw fiscale jaarruimte en reserveringsruimte.​ U kunt bij ons kiezen uit diverse verzekeraars of banken. Kortom een pensioenaanvulling regelen met deskundig advies!

 • Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met deskundig advies van Claarensteyn Consulting Group heb ik nu een pensioenaanvulling geregeld. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Marcel Suylen.

  Joyce Planje, Spoedeisende Hulp arts 

   Onze aanpak:

  Telefonisch intakegesprek

  We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om uw wensen door te nemen. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Bevestiging

  Als u met ons aan de slag wilt om uw pensioenvraag op te lossen dan bevestigen wij per e-mail de gemaakte afspraken.

  Advies

  Aan de hand van het opgestelde financiële pensioenoverzicht ontvangt u  van ons een aantal waardevolle adviezen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

  Oplossing &  eindresultaat

  Uiteindelijk ontvangt u van ons uw financiële pensioenplan met waardevolle adviezen en tips gericht op uw specifieke situatie en desgewenst regelen wij voor u een pensioenaanvulling indien nodig.