arrow_drop_up arrow_drop_down
Pensioen voor medewerkers

Pensioen voor uw medewerkers regelen?


Zijn uw medewerkers onrustig omdat er geen pensioenregeling is,

heeft u moeite met het aantrekken van nieuwe medewerkers?


Ontdek de 3 meest gemaakte fouten bij het inregelen van een collectief pensioen

Download onze gratis checklist collectief pensioen!

50%
Download de checklist nu
Your information is safe with us

27

Jaar ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Adviezen

Ervaren pensioenadviseur

De afgelopen jaren hebben wij als onafhankelijk pensioenadviseur veel bedrijven geadviseerd bij het opzetten van een pensioenregeling voor het personeel.

Een goede pensioenregeling voor het personeel is anno 2020 van belang om medewerkers te binden aan uw bedrijf. Ook jonge medewerkers vinden een pensioenregeling belangrijk.

Vanuit onze ervaring kunnen wij u precies vertellen WELKE (kennis) pensioenregeling het beste bij uw organisatie past. Maar ook HOE het werkt in de praktijk. Wij beheren namelijk dagelijks pensioenregelingen van organisaties en beantwoorden dagelijks vragen over deze collectieve pensioenregelingen. 

Verder adviseren wij u over de doorlopende kosten van een pensioenregeling en hoe u deze in de hand kunt houden.

Bij het afsluiten van een pensioenregeling voor uw medewerkers is het erg belangrijk dat alles PENSIOEN-JURIDISCH klopt. Er kunnen onaangename fiscale en financiële gevolgen ontstaan als u het niet goed regelt.


Drs. Marcel Suylen MBA

Sr. Pensioenadviseur

Persoonlijk contact

U krijgt uw eigen vaste contactpersoon die 24/7 bereikbaar is.

Onafhankelijk

Wij adviseren u volledig onafhankelijk, we zijn nergens mee verbonden. U krijgt 2-3 offertes van verschillende verzekeraars.

Volledig ontzorgd

U wordt door ons van A tot Z ontzorgd en begeleid, u heeft er geen omkijken naar.

Referenties

Ronald de Prieelle,

ACGB Benelux BV

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group ingeschakeld voor het opzetten van een pensioenregelig voor onze medewerkers , elke keer heeft Sr. pensioenadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de pensioenregeling deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."

Joyce Planje,

SEH artsen

"Ik wilde graag een pensioenregeling opzetten maar ik wist niet hoe. Met deskundig advies van Claarensteyn Consulting Group is dit gelukt. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".

Frans Baud,

KVSA

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Het pensioenadviestraject

Intake

Wij beginnen altijd met een (telefonisch) intakegesprek, hierin wordt de eerste inventarisatie gedaan van uw vraagstuk. Wij geven in dit gesprek aan hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gedegen inventarisatie

Tijdens ons eerste fysieke gesprek (meestal gesprek bij u op het bedrijf) beginnen we met een uitgebreide inventarisatie van grof naar fijn. Dit doen we volgens onze eigen methodiek, we hebben hiervoor een speciale vragenlijst ontwikkelt. Dit is de basis voor een goede maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Analyse & advies

Vervolgens beoordelen wij de verkregen informatie, we werken dit uit en komen tot de conclusie welk soort pensioenregeling het beste bij u en uw bedrijf past. Op basis van deze uitgangspunten vragen wij offertes op bij 2-3 verschillende pensioenverzekeraars.

Inregelen contract

Zodra wij een passende offerte ontvangen van verzekeraars, zullen wij die met u bespreken. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Als u de offerte wilt afnemen, regelen wij deze voor u in. Wij managen alle contacten met de betreffende verzekeraar.

Administreren, beheren en onderhouden van contracten

Na de totstandkoming van het contract zorgen wij ervoor dat het contract (fiscaal) up-to-date blijft en blijft passen bij u en uw bedrijf. Wij verzorgen alle personeelsmutaties voor u. In de meeste gevallen houden wij jaarlijks een onderhoudsgesprek, ook is er tussentijds telefonisch of e-mailcontact op de juiste momenten.

Ja, ik wil graag meer informatie

Neem via het contactformulier contact op voor meer informatie of een gratis oriënterend gesprek.


  • Uw gegevens worden behandeld conform ons privacystatement.

!--Start of Tawk.to Script-->
We use cookies