arrow_drop_up arrow_drop_down

Een goed pensioen voor uw medewerkers regelen?

Wij begeleiden u deskundig

van A tot Z!

Pensioen voor medewerkers
Pensioen voor medewerkers

Een goed pensioen voor uw
medewerkers regelen?

Wij begeleiden u deskundig van A tot Z!

Bedrijf-verzekeren

Een goed pensioen

Samen gaan wij op zoek naar de beste passende pensioenregeling voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Zakelijke verzekeringen

Deskundig

Wij zijn volledig gecertificeerd voor pensioenadvies aan werkgevers en werknemers.

Pensioen voor medewerkers

Vlotte afwikkeling 

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en zorgen dat uw pensioenregeling snel geregeld is.

Pensioen voor medewerkers

Deskundig pensioenadvies

Voor veel medewerkers is een pensioenregeling belangrijk, het wordt gezien als een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het is voor u als werkgever van belang om de juiste goede medewerkers aan te nemen en te behouden. Wij kunnen u helpen om een pensioenregeling op maat voor u in te regelen en te onderhouden.

De afgelopen jaren hebben wij als onafhankelijk pensioenadviseur veel bedrijven geadviseerd bij het opzetten van een pensioenregeling voor het personeel.

Vanuit onze ervaring kunnen wij u precies vertellen welke pensioenregeling het beste bij uw organisatie past. Maar ook hoe het werkt in de praktijk. Wij beheren dagelijks pensioenregelingen van organisaties en beantwoorden dagelijks vragen over deze collectieve pensioenregelingen. 

Bij het afsluiten van een pensioenregeling voor uw medewerkers is het erg belangrijk dat alles pensioen-juridisch klopt. Er kunnen onaangename fiscale en financiële gevolgen ontstaan als u het niet goed regelt.


Drs. Marcel Suylen MBA, Pensioenadviseur

27

Jaar ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Deskundige adviezen

pensioen voor personeel

Een pensioenregeling met jaarlijks gelijkblijvende kosten

Het bancaire deel van Gazprom vroeg om onze expertise bij het opzetten van een pensioenregeling voor de medewerkers. De directie wenst een collectieve pensioenregeling waarbij de jaarlijkse lasten zo gelijk mogelijk blijven, zo kan de directeur zijn begroting jaarlijks stabiel houden. Wij hebben dit onderzocht samen met diverse pensioenverzekeraars, er was uiteindelijk één pensioenverzekeraar die hieraan kon voldoen. . Speciale wens van de klant was dat alle stukken ook in het Engels beschikbaar waren. Onze gesprekken hebben wij ook in het Engels gevoerd. 

Deze offerte is uiteindelijk omgezet in een pensioencontract, de pensioenregeling wordt door ons jaarlijks  up-to-date gehouden.

Referenties

Betrouwbaar en deskundig!

"Ik wilde graag een pensioenregeling opzetten maar ik wist niet hoe. Met deskundig advies van Claarensteyn Consulting Group is dit gelukt. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".


Pensioen voor medewerkers

Joyce Planje

SEH artsen

Waardevolle adviezen!

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Pensioen voor medewerkers

Frans Baud, KVSA BV

Nadelen zelf pensioen regelen voor medewerkers

Soms spreken wij directeuren die zelf een pensioenregeling proberen te regelen voor hun medewerkers. Hier zitten veel nadelen aan. Zo weet u niet welke mogelijkheden er in de markt te koop zijn, welke aanbieders echt een goed pensioen-product hebben. Het is vaak onduidelijk welke doorlopende kosten er zijn en hoeveel pensioen er werkelijk opgebouwd wordt. U kunt zonder tussenpersoon van veel pensioenaanbieders geen voorstel krijgen. Indien u wel rechtstreeks zaken kunt doen (beperkt aantal partijen), dan kunt u geen goede vergelijking maken van de aanbiedingen, u vergelijkt appels met peren. Vergeet ook niet dat aan een pensioen-toezegging aan uw medewerkers een behoorlijke hoeveelheid rechten en plichten vast zitten. U kunt gemakkelijk pensioen-juridische fouten maken.

Voordelen van het inschakelen van een pensioenspecialist

Wanneer u  het opzetten van de pensioenregeling sales aan ons uitbesteedt dan heeft u niet te maken met alle bovenstaande uitdagingen. U heeft per direct de beschikking over een professioneel en deskundig pensioenadviseur die voor u aan de slag gaat. Wij maken eerst een goed inventarisatie van uw bedrijf en kijken welk soort pensioenregeling het beste bij u past. Vervolgens gaan wij bij diverse pensioenverzekeraars op basis van de uitgangspunten een offerte opvragen of maken. Deze offertes worden met u besproken en wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Vervolgens regelen wij de pensioenregeling voor u in bij de verzekeraar. U wordt door ons begeleid van A tot Z en heeft er zelf geen omkijken naar. U kunt zich volledig focussen op uw eigen business!

Win-win samenwerking!

Wij wilden een pensioenregeling opzetten voor onze 35 medewerkers en hebben hiervoor deskundige begeleiding van Claarensteyn Pensioenadvies  ingehuurd. Ons bedrijf groeit snel, er spelen veel zaken. Daarom vinden wij het prettig om dit uit te besteden aan een specialist. Claarensteyn Pensioenadvies weet precies welke stappen je moet doorlopen om een pensioenregeling op te zetten. Zij weten wat wel en niet werkt, dit scheelt veel tijd. Tevens hebben zij onze zakelijke verzekeringen ingeregeld. Ik zie het als een win-win-samenwerking.

Jeroen Lambooij, directeur Bizziphone

Hoe gaan wij te werk?

Zakelijke-verzekering

Intakegesprek

Wij beginnen altijd met een intake-gesprek, tijdens dit gesprek maken we nader kennis. We bespreken uw specifieke business en kijken welke specifieke pensioenzaken daarbij horen. U kunt bijvoorbeeld vanuit een CAO verplicht  zijn om uw pensioen bij een bedrijfstakpensioenfonds af te sluiten. Dit alles doen we vrijblijvend en in goed overleg met als doel tot een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn gaan we aan de slag!

Pensioen voor medewerkers

Inventarisatie

Wanneer we van beide kanten een 'go' gegeven hebben starten we met de inventarisatiefase. We gaan dan dieper in op de activiteiten van uw bedrijf, uw jaarcijfers, uw toekomstplannen. Ook bespreken we uw wensen ten aanzien van de pensioenregeling.

Zakelijke verzekeringen

Analyse & advies

Vervolgens beoordelen wij de verkregen informatie, we werken dit uit en komen tot de conclusie welk soort pensioenregeling het beste bij u en uw bedrijf past. Met deze uitgangspunten maken wij 2-3 offertes van verschillende pensioenaanbieders.

Bedrijf-verzekeren

Inregelen pensioenregeling en pensioencommunicatie

Zodra wij een passende offerte ontvangen van verzekeraars, zullen wij die met u bespreken. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes. Vervolgens regelen wij de gekozen pensioenregeling in bij de pensioeninstelling of verzekeraar. We verzorgen de communicatie naar de medewerkers (wettelijke plicht werkgever).

Pensioen voor medewerkers

Beheren en fiscaal up-to-date houden pensioenregeling

Na de totstandkoming van het contract zorgen wij ervoor dat het contract permanenet (fiscaal) up-to-date blijft en blijft passen bij u en uw bedrijf. Wij verwerken alle personeelsmutaties.

Pensioen voor medewerkers

R. de Prieelle

Lumigo Benelux BV

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group ingeschakeld voor het opzetten van een pensioenregelig voor onze medewerkers , elke keer heeft Sr. pensioenadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de pensioenregeling deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."

Klaar voor de start?

Overige gegevens:

BTW-nummer : NL1587.50.883.B03

Kvk-nummer   : 22063853

AFM-nummer : 12019250

WhatssApp     : 0646795659


Algemene voorwaarden 

Tarieven

We use cookies