arrow_drop_up arrow_drop_down
pensioenadviseur Amsterdam

Pensioen voor uw medewerkers regelen?


Vlotte en deskundige begeleiding van A tot Z door een pensioenadviseur

Onafhankelijk pensioenadvies op maat


27

Jaar ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Adviezen

Ervaren pensioenadviseur

Ik heb de afgelopen jaren 100+ bedrijven geadviseerd bij het opzetten van een pensioenregeling voor medewerkers. Vanuit mijn ervaring in de financiële dienstverlening en de vele klantgesprekken weet ik dat veel ondernemers deskundig begeleid willen worden bij de zoektocht naar de juiste pensioenregeling voor de medewerkers.

Vanuit mijn ervaring kan ik u precies vertellen WELKE (kennis) pensioenregeling het beste bij uw organisatie past. Maar ook HOE het werkt in de praktijk. Ik beheer namelijk dagelijks pensioenregelingen van organisaties en beantwoord dagelijks vragen over deze collectieve pensioenregelingen.


Claarensteyn Consulting Group adviseert en ondersteunt bedrijven met meer dan 25 medewerkers op het gebied van pensioenen, zakelijke verzekeringen en HR. Ons motto is: "Zorgeloos ondernemen met personeel".


Drs. Marcel Suylen MBA, Sr. Pensioenadviseur

Eigenaar Claarensteyn Consulting Group

Referenties

Suzan Thiry,

 Suzan Fotografie

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group meerdere keren ingeschakeld en elke keer heeft Sr. consultant, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd tegen een eerlijke prijs".

Joyce Planje,

SEH artsen

"Ik wilde graag een pensioenregeling opzetten maar ik wist niet hoe. Met deskundig advies van Claarensteyn Consulting Group is dit gelukt. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".

Frans Baud,

KVSA

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

De beste pensioenregeling voor u en uw medewerkers regelen

U denkt er over om een pensioenregeling voor uw personeel op te zetten, maar u heeft nog veel vragen over dit onderwerp zoals bijvoorbeeld:

  • Welke medewerkers ga ik pensioen aanbieden, kan ik onderscheid maken?
  • Hoe pak ik de zoektocht naar de juiste pensioenregeling precies aan?
  • Ik wil graag een offerte van 2 - 3 aanbieders, hoe doe ik dat?
  • Hoe vergelijk ik deze offertes op de juiste manier?
  • Kan ik medewerkers om een eigen bijdrage vragen en hoe werkt dit precies?

Wij zijn pensioenexpert en helpen bedrijven bij het opzetten van een collectief pensioen. Dit doen wij onafhankelijk. Na een gedegen inventarisatie van uw situatie ontvangt u van ons een aantal offertes van verschillende verzekeraars. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes en regelen alles voor u in. U heeft er geen omkijken naar.

Pensioenadviseur Amsterdam

Voorkom (pensioen-juridische) fouten


Wat zijn de consequenties als u de pensioenregeling voor uw medewerkers niet goed regelt?

  • Doordat u niet goed op de hoogte bent van de relevante pensioenwetgeving kan het zijn dat uw pensioenregeling niet binnen de fiscale grenzen valt, dit kan leiden tot vervelende financiële gevolgen.
  • Als u vooraf niet laat onderzoeken of er voor uw bedrijf een verplichte aansluiting geldt bij een bedrijfstakpensioenfonds of een CAO kunt u te maken krijgen met een dubbele rekening voor de pensioenpremie. 

U heeft de financiële consequenties van de door u beoogde pensioenregeling voor de korte en lange termijn onvoldoende in beeld. Dit kan leiden tot grote teleurstelling en financiële tegenvallers. Kortom laat u goed begeleiden en adviseren over deze complexe materie. Wij ontzorgen u volledig.

Pensioenadviseur Amsterdam

Tevreden medewerkers

Medewerkers waarderen een goede pensioenregeling vanuit de werkgever.

Pensioenadviseur Amsterdam

Meer binding

Een goede pensioenregeling zorgt er voor dat u gemakkelijker medewerkers aantrekt en behoud.

Pensioenadviseur Amsterdam

Volledig ontzorgd

U wordt door ons van A tot Z ontzorgd en begeleid, u heeft er geen omkijken naar.

We use cookies