arrow_drop_up arrow_drop_down
8 mei 2020 
in HR

Pensioenadviseur Eindhoven

Pensioenadviseur regio Eindhoven U bent op zoek naar een pensioenadviseur voor de regio Eindhoven? Claarensteyn Pensioenadvies  is dè specialist op het gebied van pensioenvraagstukken in de regio Eindhoven. De pensioenspecialisten van Claarensteyn Pensioenadvies kunnen u als onderneming of ondernemer bijstaan bij uw vraagstukken op het gebied van:
  • collectieve pensioenen
  • ouderdomspensioen
  • nabestaandenpensioen
  • pensioen voor de directeur groot aandeelhouder (DGA)
  • pensioenberekeningen bij echtscheiding, pensioenopbouw in eigen beheer etc.
Daarnaast ondersteunt Claarensteyn Pensioenadvies in de regio Eindhoven ondernemingsraden in haar communicatie met de werkgever. Claarensteyn Pensioenadvies is onafhankelijk en werkt zonder enige vorm van provisie. Wij beoordelen kritisch de door verzekeraars uitgebrachte pensioenoffertes op basis van verzekeringsvoorwaarden en maken daarnaast kostenvergelijkingen. Claarensteyn Pensioenadvies geeft de voorkeur aan een langdurige relatie met haar cliënten. Hierdoor kan zij de pensioenregelingen van haar cliënten up-to-date houden en deze blijvend laten voldoen aan de wet- en regelgeving. Claarensteyn Pensioenadvies werkt onder andere voor (èn met) accountants, fiscalisten, advocaten en HRM-adviseurs. Wilt u ons als pensioenadviseur inschakelen vul dan het contactformulier in:  

Contactformulier

Over de schrijver
Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior adviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij bedrijven > 25 medewerkers over risicomanagement, collectief pensioen en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn Consulting Group adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen.
Reactie plaatsen

We use cookies