arrow_drop_up arrow_drop_down

Claarensteyn Consulting Group

Betrouwbaar | Deskundig | Vlotte terugkoppeling | Wij houden u scherp!

27

Jaar ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Adviezen

Totaalaanpak voor snelgroeiende bedrijven > 25 medewerkers

Veel meer focus op uw eigen business

Uw risico's, zijn onze zorg. U kunt zich volledig richten op uw eigen business! 


Veilig en zorgeloos ondernemen, geeft rust

Randzaken uitbesteden aan een specialist geeft rust. En financiële zekerheid.

Tevreden medewerkers, meer groei

Zaken goed geregeld, geeft tevreden medewerkers, meer productie & groei.

Risicomanagement & zakelijke verzekeringen

Zoekt u een goede risicomanager/verzekeringsspecialist voor uw bedrijf? Wilt u uw risico's uitbesteden? Dan bent u aan het juiste adres. Dankzij moderne automatisering en een uitstekend netwerk in de zakelijke verzekeringsmarkt zijn wij in staat om een scherp en vast tarief te hanteren. Bij ons betaalt u een netto premie en daarnaast een vergoeding voor onze dienstverlening.


Wij zijn in staat om met een grondige inventarisatie van uw bedrijfs- & personeelsrisico's, de kernrisico's van uw bedrijf vast te stellen, hiervan maken we een top 10. Vervolgens bekijken wij samen met u hoe deze risico's momenteel gemanaged worden en of u deze risico's juist verzekerd heeft. U krijgt een actie- & prioriteitenlijst van ons die wij samen met u gaan afhandelen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Uw bedrijf veranderd steeds, dit betekent dat wij u continu scherp houden met adviezen gebaseerd op de veranderende activiteiten van uw bedrijf. 

         

HR-ondersteuning & management van personeelsrisico's


U zoekt een goede partner om (een deel van) uw HR-werkzaamheden aan uit te besteden. Dan is het prettig om een vertrouwde partner in te schakelen. U kunt kiezen voor het uitbesteden van basis HR-werkzaamheden, HR-asdministratie, HR-advisering of HR-management. Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt richten op uw eigen core business.Ronald de Prieelle

ACGB Benelux BV

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group meerdere keren ingeschakeld en elke keer heeft Sr. consultant, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd tegen een eerlijke prijs".

Pensioen regelen voor uw personeel

Tevreden medewerkers zijn beter gemotiveerd, produceren meer en uw bedrijf groeit beter. Door een goede pensioenregeling aan te bieden kunt u goede medewerkers beter aan uw bedrijf binden. Wij helpen u deskundig met het opzetten van een pensioenregeling en het volledige beheer. 

Onze werkwijze gaat alsvolgt:

Intake

Wij beginnen altijd met een (telefonisch) intakegesprek, hierin wordt de eerste inventarisatie gedaan van uw vraagstuk. Wij geven in dit gesprek aan hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

Opdracht

Zodra wij ons een beeld hebben kunnen vormen van uw vraagstuk en uw situatie ontvangt u van ons een offerte/opdrachtbevestiging voor onze werkzaamheden. Zodra wij de opdrachtbevestiging getekend terugontvangen hebben gaan wij voor u aan de slag.

Gedegen inventarisatie

Tijdens ons eerste fysieke gesprek (meestal gesprek bij u op het bedrijf) beginnen we met een uitgebreide inventarisatie van grof naar fijn. Dit geldt voor een pensioenvraag maar ook voor een verzekeringsvraag. Dit is tevens de basis voor een goede maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Analyse & advies

Vervolgens beoordelen wij de verkregen informatie, we werken dit uit naar een maatwerkoplossing en gaan voor u op zoek naar een passende offerte voor een pensioen- of verzekeringscontract. Wij benaderen hiervoor meerder verzekeraars. Voor de HR-werkzaamheden krijgt u een passend voorstel.

Inregelen contract

Zodra wij een passende offerte ontvangen van verzekeraars, zullen wij die met u bespreken. Als u de offerte wilt afnemen, regelen wij deze voor u in. Wij managen alle contacten met de betreffende verzekeraar.

Administreren, beheren en onderhouden van contracten

Na de totstandkoming van het contract zorgen wij ervoor dat het contract (fiscaal) up-to-date blijft en blijft passen bij u en uw bedrijf. In de meeste gevallen houden wij jaarlijks een onderhoudsgesprek, ook is er tussentijds telefonisch of e-mailcontact op de juiste momenten. Door uw bedrijfs- & personeelsrisico's uit te besteden bespaart u tijd en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. U kunt zorgeloos blijven ondernemen en uw bedrijf groeit gestaag door!

Bent u klaar om uw kernzaken goed te regelen?

Elke ondernemer is uniek en daarom gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek om te zien hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Ik hoor graag van u!

Marcel Suylen

Eigenaar Claarensteyn Consulting Group

We use cookies