Ziekteverzuimverzekering regelen?

Zijn uw personeelsrisico's onvoldoende afgedekt en kost dit u tijd, geld en ergernis?

Ziekteverzuimverzekering regelen?

Zijn uw personeelsrisico's onvoldoende afgedekt en kost dit u tijd, geld en ergernis?

Scherpe 

premie

Echt onafhankelijk advies

Eerste 2 jaar ziekteverzuim gedekt

Loop geen onnodige risico's, dankzij onze uitgebreide inventarisatie.

Goede 

dekking

Samen met uw vaste adviseur wordt alles vlot geregeld.

Wat is een verzuimverzekering?

Wordt een medewerker ziek, dan kost u dit als werkgever geld. Is uw medewerker langere tijd ziek, dan nemen de kosten al snel toe. U bent namelijk verplicht om het loon twee jaar door te betalen. Ook maakt u kosten voor de re-integratie van de zieke medewerker. Maar ook het eventueel inhuren van vervangend personeel of de omzet die u misloopt kan veel geld kosten.

Met onze verzuimverzekering, ook wel ziekteverzuimverzekering of ziekengeldverzekering genoemd, dekt u het financiële risico van de loondoorbetaling af. Combineert u uw verzuimverzekering met onze arbodienstverlening, dan wordt de verzuimbegeleiding uit handen genomen.

Vraag een offerte op maat aan via 085-1302950.


Pensioen voor werknemers

Waarom een verzuimverzekering?

Een zieke medewerker kost u als werkgever gemiddeld € 405,- per dag. Een verzuimverzekering beschermt u als werkgever tegen de hoge kosten van zieke medewerkers. Bijvoorbeeld kosten als loondoorbetaling, verzuimbegeleiding, re-integratie. Maar ook de kosten voor een eventuele vervanger.

Het is voor werkgevers niet wettelijk verplicht om een verzuimverzekering af te sluiten. U bepaalt dus zelf of u deze afsluit. Vaak is het verstandig om dit wel te doen.

Michelle Legerstee

Office-manager

Bizziphone

Tevreden klant

"Professioneel bedrijf, erg snel geholpen en erg meedenkend. Claarensteyn heeft zowel de zakelijke verzekeringen als onze pensioenregeling geregeld."

Wat zijn de voordelen voor u?

De voordelen van een verzuimverzekering

  • Kosten van loondoorbetaling bij verzuim zijn gedekt;
  • Volledig af te stemmen op uw situatie;
  • Uit te breiden met arbodienstverlening Compleet (inclusief Poortwachtergarantie);
  • De ziekteverzuimverzekering is uit te breiden met inkomensverzekeringen voor uw medewerkers;
  • Persoonlijke ondersteuning van Verzuim- en WIA-experts.

Referenties

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het  inregelen van onze zakelijke verzekeringen elke keer heeft Sr. verzekeringsadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de verzekeringen deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."Ronald de Prieelle, Lumigo Benelux BV

Deskundig

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Joyce Planje, Spoedeisende hulparts


Onafhankelijk

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud, directeur KVSA


Meer weten?