Uw pensioencontract nadert de einddatum, wat nu? 

Deskundige begeleiding bij het verlengen van uw bestaande pensioenregeling

30+

Jaren ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Gegeven adviezen

Uw bestaande pensioenregeling verlengen

Uw huidige pensioenregeling loopt binnenkort af. Als uw pensioencontract afloopt heeft u de mogelijkheid om de lopende pensioenregeling te toetsen aan de markt. Ook is het belangrijk om uw wensen en doelstellingen van de pensioenregeling weer te herijken, zodat deze blijft passen bij de strategie van uw organisatie.

Tijdens ons adviestraject voeren we een grondige inventarisatie uit om tot een pensioenregeling te komen die weer naadloos aansluit bij uw situatie, wensen en doelstellingen. Wij toetsen uw huidige pensioen regeling in de markt bij 2 andere verzekeraars en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Deskundig advies voor werkgevers

Met ervaring in het ondersteunen van honderden werkgevers bij het opzetten en verlengen van pensioenregelingen, kennen wij de mogelijkheden. Wij begeleiden u van A tot Z door het proces door middel van ons stappenplan.

Betaalbare en concurrerende oplossingen

Veel werkgevers vragen zich af hoe ze een concurrerende en betaalbare pensioenregeling kunnen realiseren. Onze begeleiding omvat ook het doorrekenen van de toekomstige betaalbaarheid van de pensioenregeling.

Gecertificeerd pensioenadvies

Pensioenzaken zijn complex, het opzetten van uw pensioenregeling onder begeleiding van een gecertificeerd pensioenadviseur is verstandig. Wij zijn trots op onze WFT-certificering en AFM-vergunning als gecertificeerd pensioenadviseur.

 

Begeleiding van A-Z

Gemak

Compleet ontzorgd

Vraagbaak & advies

Vlotte afwikkeling

 Korte lijnen

De voordelen op een rij

Ervaar volledige ondersteuning bij het verlengen van uw pensioenregeling:

 • Deskundige begeleiding van A tot Z bij de verlenging
 • Onafhankelijk advies
 • Grondige inventarisatie van uw organisatie, wensen en doelstellingen
 • Ontvang offertes van 2-3 pensioenverzekeraars
 • Kies met onze hulp de juiste opties
 • Professionele pensioen-juridische contracten
 • Korte communicatielijnen met uw vaste pensioenadviseur
 • Plenaire bespreking met het personeel over de nieuwe pensioenregeling


Voordelen voor uw organisatie

 • Vergroot uw concurrentievoordeel; aantrekkelijk voor sollicitanten
 • Bied uw medewerkers een uitstekende pensioenregeling waar ze blij van worden
 • Voldoe direct aan de Wet Toekomst Pensioenen 

Gratis intakegesprek

Elke ondernemer of organisatie is uniek. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Tijdens dit kort gesprek kunnen we snel inschatten hoe we uw een op maat gemaakte pensioenregeling voor uw medewerkers kunnen opzetten of verlengen. Neem gerust contact op, we kijken ernaar uit om van u te horen!

Referenties

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het  inregelen van onze zakelijke verzekeringen elke keer heeft Sr. verzekeringsadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de verzekeringen deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."Ronald de PrieelleLumigo Benelux BV

Deskundig

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Joyce Planje

Spoedeisende hulp (SEH) arts

Onafhankelijk

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud

Directeur KVSA BV