arrow_drop_up arrow_drop_down
24 januari 2020 

Pensioen voor medewerkers regelen?

Wilt u pensioen voor uw medewerkers regelen en zoekt u een deskundige pensioenadviseur?

Claarensteyn Pensioenadvies is dè specialist op het gebied van pensioenvraagstukken.

De pensioenspecialisten van Claarensteyn Pensioenadvies  kunnen u als onderneming of ondernemer bijstaan bij uw vraagstukken op het gebied van:

Daarnaast ondersteunt Claarensteyn Pensioenadvies ondernemingsraden in haar communicatie met de werkgever.

Claarensteyn Pensioenadvies  is onafhankelijk en werkt voor pensioenen zonder enige vorm van provisie.

Wij beoordelen kritisch de door verzekeraars uitgebrachte pensioenoffertes op basis van verzekeringsvoorwaarden en maken daarnaast kostenvergelijkingen.

Claarensteyn Pensioenadvies  geeft de voorkeur aan een langdurige relatie met haar cliënten. Hierdoor kan zij de pensioenregelingen van haar cliënten up-to-date houden en deze blijvend laten voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wilt u meer weten bezoek onze speciale website over het opzetten van een collectieve pensioenregeling voor uw personeel, klik hier: https://claarensteynconsultinggroup.nl/pensioenadviseur-15/

 

 

Over de schrijver
Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior consultant bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij bedrijven > 25 medewerkers over personeel & organisatie, risicomanagement, collectief pensioen en verzekeringen. Claarensteyn Consulting Group adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen.
Reactie plaatsen

We use cookies