Pensioen voor uw medewerkers regelen 

Wilt u dit efficiënt aanpakken zonder veel tijd, geld en moeite?

Ontdek dan onze complete aanpak hier!

30+

Jaren ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Gegeven adviezen

Een goed pensioen voor uw medewerkers regelen

Uw op maat gemaakte pensioenregeling

Een goed passende pensioenregeling is essentieel voor uw specifieke situatie, wensen en doelstellingen. Tijdens ons adviestraject voeren we een grondige inventarisatie uit om tot een persoonlijk plan te komen.

Deskundig advies voor werkgevers

Met ervaring in het ondersteunen van honderden werkgevers bij het opzetten van pensioenregelingen, kennen wij de mogelijkheden. Ons stappenplan zorgt voor een op maat gemaakte pensioenregeling, specifiek voor uw bedrijf. Wij begeleiden u van A tot Z door het proces.

Betaalbare en concurrerende oplossingen

Veel werkgevers vragen zich af hoe ze een concurrerende en betaalbare pensioenregeling kunnen realiseren. Onze begeleiding omvat ook het doorrekenen van de toekomstige betaalbaarheid van de pensioenregeling.

Gecertificeerd pensioenadvies

Pensioenzaken zijn complex; het opzetten van uw pensioenregeling onder begeleiding van een gecertificeerd pensioenadviseur is verstandig. Wij zijn trots op onze WFT-certificering en AFM-vergunning als gecertificeerd pensioenadviseur.

Begeleiding van A-Z

Gemak

Compleet ontzorgd

Vraagbaak & advies

Vlotte afwikkeling

 Korte lijnen

De voordelen op een rij

Ervaar volledige ondersteuning bij het opzetten van uw pensioenregeling:

  • Ontvang offertes van 2-3 pensioenverzekeraars
  • Kies met onze hulp de juiste opties
  • Professionele pensioen-juridische contracten
  • Korte communicatielijnen met uw vaste pensioenadviseur


Voordelen voor Uw Bedrijf

  • Vergroot uw concurrentievoordeel; aantrekkelijk voor sollicitanten
  • Bied uw medewerkers een uitstekende pensioenregeling waar ze blij van worden
  • Voldoe direct aan de Wet Toekomst Pensioenen vanaf 1 juli 2023

Over ons

Elke ondernemer of organisatie is uniek. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Tijdens dit kort gesprek kunnen we snel inschatten hoe we uw specifieke bedrijfsrisico's kunnen afdekken en/of een op maat gemaakte pensioenregeling voor uw medewerkers kunnen opzetten. Neem gerust contact op, we kijken ernaar uit om van u te horen!

Referenties

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het  inregelen van onze zakelijke verzekeringen elke keer heeft Sr. verzekeringsadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de verzekeringen deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."Ronald de PrieelleLumigo Benelux BV

Deskundig

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Joyce Planje

Spoedeisende hulp (SEH) arts

Onafhankelijk

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud

Directeur KVSA BV

Onze partners zijn o.a.

null           null       null

Mis deze kans niet: ontvang gratis 7 essentiële tips voor het opzetten van een collectieve pensioenregeling.

Download gratis onze 7 tips en bereid u goed voor op een pensioenregeling voor uw medewerkers. Maak geen onnodige fouten