Claarensteyn Consulting Group


Onvoldoende grip op uw bedrijfsrisico's?  Of in control met deskundig advies?


Riskmanagement | organisatie-analyse | zakelijk verzekeren

Ondernemen is risico's nemen. Wij ondersteunen u bij het identificeren van uw specifieke bedrijfsrisico's. Door onze organisatiekundige achtergrond en kennis van uw branche zijn wij in staat om de kernrisico's binnen uw bedrijf uitgebreid en grondig te detecteren en te analyseren.

Vervolgens helpen wij u met het managen van deze risico's, door zaken anders of beter te organiseren, door activiteiten niet meer te doen of door het risico (gedeeltelijk) over te dragen aan een verzekeraar. Door onze totaalaanpak kunt u gerust ondernemen en krijgt u meer inzicht in de risico's die u specifiek loopt in de markt(-en) waarin u opereert. Door u meer te richten op een (deel-)markt waar u minder risico's loopt kunt u vaak meer winst realiseren. Risico's die overblijven kunnen wij voor u verzekeren. Wij zijn als ervaren consultants de rechterhand van uw management team, wij werken snel en zijn 24/7 bereikbaar.


Onafhankelijk

Wij adviseren volledig onafhankelijk en werken samen met ca. 30 verzekeraars en kiezen de verzekeraar die het beste bij u past.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen, is dit aandachtsgebied een echt specialisme binnen ons bedrijf geworden.

Wij beschikken over een uitstekend netwerk binnen de verzekeringswereld en kunnen u met alle soorten zakelijke verzekeringen van dienst zijn. Bij ons krijgt u echt maatwerk, wij ontzorgen u! 


Continu optimaliseren

Als u met ons samenwerkt zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsrisico's continu gemonitord en geoptimaliseerd worden. U komt zo niet voor verrassingen te staan.


Internationaal

Voor bedrijven die internationaal werken vanuit Nederland of buitenlandse bedrijven die in Nederland een BV hebben kunnen wij ook uitstekend helpen bij het managen van de bedrijfsrisico's en het verzekeren van deze risico's. 

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundige begeleiding van een ervaren zakelijk verzekeringsspecialist
  • Volledig onafhankelijk advies
  • Offertes van verschillende verzekeraars
  • Goede bereikbaarheid 24/7
  • Ouderwetse service
  • Verstand van ondernemen met personeel
  • Snelle reactietijden
  • Goede nazorg tijdens de looptijd van het contract

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's en het zakelijke verzekeringspakket.

Doormiddel van een grondige analyse van de bedrijfsrisico’s en de verzekeringsdekkingen heeft Claarensteyn hiaten inzichtelijk gemaakt en daarbij waardevolle adviezen gegeven".

Frans Baud, Algemeen directeur KVSA BV