Claarensteyn Consulting Group

Bedrijfsrisico's goed managen & verzekeren: uw risico's onze zorg!

Bedrijfsrisico's managen & verzekeren


Ondernemen is risico's nemen. Wij ondersteunen jou bij het identificeren van jouw specifieke bedrijfsrisico's. Door onze organisatiekundige achtergrond en kennis van uw branche zijn wij in staat om de kernrisico's binnen jouw bedrijf uitgebreid en grondig te detecteren en te analyseren.

Vervolgens helpen wij jou met het managen van deze risico's, door zaken anders of beter te organiseren, door activiteiten niet meer te doen of door het risico (gedeeltelijk) over te dragen aan een verzekeraar.


Onafhankelijk

Wij adviseren volledig onafhankelijk en werken samen met ca. 30 verzekeraars en kiezen de verzekeraar die het beste bij jou past.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen, is dit aandachtsgebied een echt specialisme binnen ons bedrijf geworden.

Wij beschikken over een uitstekend netwerk binnen de verzekeringswereld en kunnen jou met alle soorten zakelijke verzekeringen van dienst zijn. Bij ons krijgt u echt maatwerk en wij ontzorgen jou! 


Arbeidsongeschiktheid ondernemer

Als je als ondernemer arbeidsongeschikt wordt krijg je in de meeste gevallen niets van de overheid. Daarom is het belangrijk om hierover advies in te winnen. 

Veel ondernemers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering erg duur is, ze denken dan aan € 500 per maand. In de huidige markt ligt de gemiddelde maandpremie zo tussen € 150 en € 250 per maand, voor een verzekerd bedrag van € 30.000 bruto per jaar en een eigen risico van 30 dagen. De premie is meestal aftrekbaar, De voorwaarden van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn sterk verbeterd. Graag nodig ik je uit voor een uitgebreid adviesgesprek over jouw specifieke situatie.


Download hier gratis onze zakelijke verzekeringschecklist:

https://claarensteynconsultinggroup.nl/wp/../wp-content/upload_folders/claarensteynconsultinggroup.nl/Blanco-checklist-MKB.xls

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Assurantiën ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's en het zakelijke verzekeringspakket.

Doormiddel van een grondige analyse van de bedrijfsrisico’s en de verzekeringsdekkingen heeft Claarensteyn hiaten inzichtelijk gemaakt en daarbij waardevolle adviezen gegeven".

Frans Baud, Algemeen directeur KVSA BV

Onze aanpak:

Telefonisch intakegesprek:

We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact op met je om jouw wensen door te nemen. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bevestiging:

Als je met ons aan de slag wilt om jouw verzekeringsvraag op te lossen dan bevestigen wij per e-mail de gemaakte afspraken.

Inventarisatie-analyse-advies:

Wij beginnen met een gedegen inventarisatie van uw organisatie. Op basis van de verkregen informatie en analyse van deze gegevens volgt er een passend advies. Bijvoorbeeld welk soort verzekering het beste bij u past.

Nazorg:

Als het verzekeringscontract tot stand is gebracht, verzorgen wij de administratie van het contract, mutaties en zorgen wij dat het contract passend blijft bij de ontwikkelingen van jouw bedrijf.