arrow_drop_up arrow_drop_down

Bedrijfsadvies | Pensioenen & Risicomanagement

Exclusieve service voor bedrijven > 25 medewerkers

Rust en veel meer focus op uw eigen business

Zorgeloos ondernemen met personeel

Organisaties helpen bij het beoordelen, managen & verzekeren van personeels- & bedrijfsrisico's, zodat u zorgeloos kunt ondernemen dat is ons doel, hierbij richten wij ons primair op werkgevers vanaf 25 medewerkers, in dit segment hebben wij ruim 27 jaar ervaring.

Aan de voorzijde zijn wij klein georganiseerd, want wij willen dicht bij de klant staan, korte lijnen, vlotte afwikkeling dat vinden wij belangrijk. Maar wij hebben onze dienstverlening goed georganiseerd, daarom werken wij met moderne automatiseringssystemen en hebben we voor zeer complexe zaken partners die we zonodig in ons advies kunnen betrekken. 


Rust & stabiliteit in uw organisatie

Ons kantoor houdt zich bezich met BedrijfsadviesPensioenadvies & RisicomanagementDoor uw bedrijfs- en personeelsrisico's goed af te dekken en te managen brengt u rust in uw bedrijf. En dat geeft veel meer focus op uw eigen business. Wij volgen de ontwikkelingen van uw bedrijf op de voet en stemmen de pensioenregeling en zakelijke verzekeringen op deze ontwikkelingen af. Zo zijn uw pensioen- en verzekeringszaken altijd up-to-date. Tevens kunnen wij u als management, directie adviseren bij belangrijke knelpunten of strategische keuzes.


Bedrijfsadvies

Misschien herkent u het wel:
U bent druk met uw bedrijf, maar u investeert onvoldoende (tijd) in uzelf. Eigenlijk wilt u de ideeën die u heeft met uw bedrijf wel eens bespreken met een onafhankelijke derde, een andere ondernemer. Maar met wie? U heeft 25 medewerkers of meer in dienst, het bedrijf draait redelijk maar u heeft het idee dat er meer in zit, echter u weet nog niet hoe u dat kunt realiseren. Of u heeft een leidinggevende die nog onervaren is of die gewoon extra hulp kan gebruiken. Daarmee kunnen wij u helpen, wilt u verder komen met uw bedrijf laat u dan adviseren, begeleiden of coachen. Wat is de volgende stap voor u en uw bedrijf?


Maatwerk Zakelijke verzekeringen

Voor veel bedrijven is een standaard verzekeringspakket niet voldoende. Als wij bij een nieuw bedrijf komen en de bedrijfsrisico's in combinatie met de bestaande verzekeringsportefeuille beoordelen dan zijn er meestal veel verbeterpunten. Met een goede risico-beoordeling en ons uitgebreide inkoopnetwerk bij (internationale) verzekeraars kunnen wij in 98% van de situaties een maatwerkoplossing leveren.


Snel groeiende bedrijven

Wij werken veel met bedrijven die snel groeien in aantal personeelsleden, hierop hebben wij onze dienstverlening en organistatie ingericht. Vaak zien we bij dit soort bedrijven dat de verzekeringsportefeuille is blijven steken op een zeer laag niveau. Het bedrijf doet inmiddels zaken met grote opdrachtgevers die speciale eisen stellen aan hun leveranciers, zo'n opdrachtgever eist bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering met een minimale limiet van € 5.000.000 per gebeurtenis. Bijna ongemerkt loopt het bedrijf veel grotere bedrijfs- en personeelsrisico's. Wij zorgen er voor dat de verzekeringsportefeuille weer aansluit bij het actuele risiconiveau.


Pensioen regelen voor medewerkers 

Bedrijven die nog geen pensioenregeling hebben voor de medewerkers krijgen vroeg of laat vragen van personeel of er een pensioenregeling komt. Ook bij het werven en aannemen van personeel komt die vraag steeds meer aan de orde. Wij begeleiden u tijdens ons pensioenadviestraject bij de zoektocht naar de juiste pensioenregeling voor u en uw bedrijf. Dit doen wij vanaf de inventarisatie tot en met het inregelen en onderhouden van de pensioenregeling. U wordt van A tot Z door ons deskundig begeleid.


Onze waarden:

  • Uw eigen vaste contact persoon;
  • Goede bereikbaarheid, via chat, e-mail, whatsapp, onze website en per telefoon;
  • Deskundigheid & kwaliteit;
  • Onafhankelijk;
  • Transparante tarieven;
  • Vlotte respons & afwikkeling.
Drs. Marcel Suylen MBA

Directeur / eigenaar, Claarensteyn Consulting Group


Achtergrond Marcel Suylen

Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior Bedrijfs-, Pensioen- & Verzekeringsadviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij het management van bedrijven > 25 medewerkers over het managen van hun bedrijf, het oplossen van knelpunten, het maken van de juiste strategische keuzes en het opzetten van collectief pensioen en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn Consulting Group adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen zowel voor pensioenregelingen als zakelijke verzekeringen. Door onze ervaring met grootzakelijke bedrijven, snelgroeiende bedrijven en ons uitstekend (internationaal) inkoopnetwerk kunnen we vrijwel elk bedrijf op maat bedienen. Ouderwetse service, goede bereikbaarheid, vlotte afwikkeling en een vaste contactpersoon dat kunt u bij ons verwachten.

We use cookies