Over Claarensteyn Consulting Group

Financiële rust in uw bedrijf en tevreden medewerkers!

Onze missie

Gestart in 2009

Ondernemers helpen met het (in-)regelen van  "randzaken", rondom de kern van het bedrijf de commercie. Dat is de reden dat ik in 2009 voor mijzelf gestart ben. Als de "randzaken" goed geregeld zijn heeft de ondernemer alle focus op de commercie en kan het bedrijf groeien. Met "randzaken" bedoel ik:  alle personeelgerelateerde zaken, het managen en afdekken van de bedrijfsrisico's en zorgen dat de ondernemer en zijn personeel een goed pensioen hebben. Met deze zaken willen wij u graag helpen. Wij richten ons enerzijds op de werkgever en anderzijds op de werknemer.


Voor werkgevers:

Ons kantoor houdt zich bezich met HR-advies, Pensioenadvies & Zakelijke verzekeringen, dit zijn drie belangrijke onderdelen van het ondernemerschap. Bij een goede invulling hiervan ontstaat er financiële rust in uw bedrijf en zijn medewerkers tevreden. Dat betekent dat u zich kunt richten op uw kerntaken: uw bedrijf runnen. 

Wij richten ons op ondernemers en hun bedrijf, van 10 tot ca. 50 medewerkers veel van onze klanten zijn Haven- gerelateerde bedrijven, On- & offshore, Industrie, Marketing-bureau's,  ICT- adviesbureau's, Advocatenkantoren, Handelsondernemingen.


Voor werknemers:

Verder adviseren wij individuele werknemers over hun (financiële) pensioensituatie. Vaak maken we dan een verkorte financiële planning om de specifieke financiële situatie van de werknemer inzichtelijk te maken. Hierdoor kan de werknemer de juiste beslissingen nemen, bijvoorbeeld door een pensioenaanvulling te realiseren. Dit kunnen wij dan voor deze medewerker inregelen.


Onafhankelijk:

Wij werken volledig onafhankelijk, voor pensioenen en verzekeringen werken wij samen met 30-40 verzekeraars, pensioenfondsen en andere professionele partijen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.


Service:

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, zelf noemen wij het "ouderwetse service".


Plezier:

Persoonlijk geeft het mij veel energie om een klant verder te helpen door inzicht te geven in zijn of haar situatie en om samen de juiste oplossingen te zoeken. Vaak kom ik best moeilijke vraagstukken tegen, maar dan geeft het mij een kick om deze toch op te lossen!


Marcel Suylen,

Directeur / eigenaar
HR-advies, Pensioenadvies, verzekeringen


Wat zijn onze waarden?

Vertrouwen en betrouwbaarheid

Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke basisprincipes.

Wij luisteren naar de klant

Om tot een passend advies te komen, luisteren wij aandachtig naar de klant. Wij verplaatsen ons in zijn situatie. Want een goede inventarisatie leidt tot de beste adviezen en oplossingen.

Deskundigheid & vakkennis

Jaarlijks volgen wij trainingen, opleidingen en PE-dagen, zodat onze kennis & vaardigheden up-to-date blijven. 

Snelheid & voortgangsbewaking van het adviesproces

Wij streven ernaar om snel & efficiënt te werken. Elk adviestraject / project is bij ons voorzien van een eigen voortgangsbewaking. Wel is het zo dat we vaak ook afhankelijk zijn van andere partijen. Wij proberen de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Moderne communicatie & werkvormen

Om onze tijd en die van u zo goed mogelijk te benutten maken wij gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld Skype & WhatssApp, daarnaast beschikken wij over een aantal kantoren waar we met u kunnen afspreken. Dit doen wij in samenwerking met Regus.

Transparante tarieven

Onze tarieven kunt u terugvinden in ons tarievenoverzicht.

Wat anderen over ons zeggen

Referentie Pensioenadvies & Zakelijke verzekeringen

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group meerdere keren ingeschakeld en elke keer heeft Sr. consultant, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Marcel is een buitengewoon aardige kerel  en hij weet ook

nog een heel goed waar hij het over heeft, dit maak samenwerken heel prettig".

Ronald de Prieëlle

Directeur ACGB Benelux b.v.

 • Referentie Zakelijke verzekeringen

  "De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

  en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's en het zakelijke verzekeringspakket.

  Doormiddel van een grondige analyse van de bedrijfsrisico’s en de verzeke- ringsdekkingen heeft Claarensteyn hiaten inzichtelijk gemaakt en daarbij waarde-volle adviezen gegeven".

  Frans E.K. Baud

  Algemeen Directeur KVSA b.v.


 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.