arrow_drop_up arrow_drop_down

Claarensteyn Consulting Group

Pensioenadvies & Zakelijke verzekeringen

HR

Zorgeloos ondernemen

Organisaties helpen bij het verzekeren van personeels- & bedrijfsrisico's en het regelen en beheren van collectief pensioen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen dat is ons doel, wij hebben ruim 28 jaar ervaring.

Wij hanteren korte lijnen, want wij willen dicht bij de klant staan, vlotte afwikkeling dat vinden wij belangrijk. Maar wij hebben onze dienstverlening goed georganiseerd, daarom werken wij met moderne automatiseringssystemen en hebben we voor zeer complexe zaken partners die we zonodig in ons advies kunnen betrekken. Door onze ruime ervaring in de vakgebieden pensioenen & zakelijke verzekeringen beschikken wij over veel kennis en een uitstekend (inter-)nationaal netwerk.

Door uw bedrijfs- en personeelsrisico's goed af te dekken en te managen brengt u rust in uw bedrijf. En dat geeft veel meer focus op uw eigen business. Wij volgen de ontwikkelingen van uw bedrijf op de voet en stemmen de pensioenregeling en zakelijke verzekeringen op deze ontwikkelingen af. Zo zijn uw pensioen- en verzekeringszaken altijd up-to-date.

HR

Op maat geregeld

Voor veel bedrijven is een standaard verzekeringspakket niet voldoende. Als wij bij een nieuw bedrijf komen en de bedrijfsrisico's in combinatie met de bestaande verzekeringsportefeuille beoordelen dan zijn er meestal veel verbeterpunten. Met een goede risico-beoordeling en ons uitgebreide inkoopnetwerk bij (internationale) verzekeraars kunnen wij in 98% van de situaties een maatwerkoplossing leveren.

Wij werken veel met bedrijven die snel groeien gemeten in aantal personeelsleden, hierop hebben wij onze dienstverlening en organistatie ingericht. Vaak zien we bij dit soort bedrijven dat de verzekeringsportefeuille is blijven steken op een zeer laag niveau. Het bedrijf doet inmiddels zaken met grote opdrachtgevers die speciale eisen stellen aan hun leveranciers, zo'n opdrachtgever eist bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering met een minimale limiet van € 5.000.000 per gebeurtenis. Bijna ongemerkt loopt het bedrijf veel grotere bedrijfs- en personeelsrisico's. Wij zorgen er voor dat de verzekeringsportefeuille weer aansluit bij het actuele risiconiveau.

Pensioen voor medewerkers

Een goed pensioen voor uw medewerkers

Bedrijven die nog geen pensioenregeling hebben voor de medewerkers krijgen vroeg of laat vragen van personeel of er een pensioenregeling komt. Ook bij het werven en aannemen van personeel komt die vraag steeds meer aan de orde. Veel medewerkers vinden dit belangrijk. Wij begeleiden u tijdens ons pensioenadviestraject bij de zoektocht naar de juiste pensioenregeling voor u en uw bedrijf. Dit doen wij vanaf de inventarisatie tot en met het inregelen en onderhouden van de pensioenregeling. U wordt van A tot Z door ons deskundig begeleid en u heeft er geen omkijken naar. 

Pensioenadviseur

Waarom kiest u juist voor ons?


  • Ruime advies ervaring in de vakgebieden pensioen- & verzekeringsadvies;
  • Door onze jaren lange ervaring maakt u handig gebruik van onze best-practices;
  • Wij weten wat er speelt, ook in uw branche, wij hebben veel situaties al eens meegemaakt;
  • Bij ons krijgt u een vaste contact persoon, geen wisselingen;
  • Groot netwerk met nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen;
  • Altijd advies op maat;
Pensioenadviseur

Achtergrond Drs. Marcel Suylen MBA


Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior Pensioen- & Verzekeringsadviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij het management van bedrijven over het opzetten van collectief pensioen en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen zowel voor pensioenregelingen als zakelijke verzekeringen. Door onze ervaring met snelgroeiende bedrijven en ons uitstekend (internationaal) inkoopnetwerk kunnen we bedrijven op maat bedienen.

Amsterdam - Heinkenszand (ZLD) - Rotterdam - Roermond

We use cookies