arrow_drop_up arrow_drop_down

Claarensteyn Consulting Group

Contactpagina

Claarensteyn Consulting Group

Contactpagina

Indien u meer wilt weten over wat Claarensteyn Consulting Group voor u kan betekenen, dan is de meest eenvoudige en snelle manier: gewoon even bellen! U kunt hiervoor de telefoonnummers als hieronder vermeld gebruiken.  Daarnaast kunt u ook onderstaand contactformulier gebruiken. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.


Contactformulier

 

Roermond

Looskade 20

6041LE Roermond

Telefoon 0475 - 202156

Rotterdam

Weena 290

3012NJ Rotterdam

Telefoon 010 - 3075472

Overige gegevens

BTW-nummer : NL1587.50.883.B03

Kvk-nummer   : 22063853

AFM-nummer : 12019250

WhatssApp     : 0646795659

Referenties

Ronald de Prieelle, 

Directeur ACGB Benelux BV

"Wij hebben Claarensteyn Consulting Group meerdere keren ingeschakeld en elke keer heeft Sr. consultant, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Marcel is een buitengewoon aardige kerel en hij weet ook nog heel goed waar

hij het over heeft, dit maak samenwerken heel prettig".


Joyce Planje, 

SEH arts

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Frans Baud, 

Algemeen directeur KVSA BV

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's en het zakelijke verzekeringspakket.

Doormiddel van een grondige analyse van de bedrijfsrisico’s en de verzekeringsdekkingen heeft Claarensteyn hiaten inzichtelijk gemaakt en daarbij waardevolle adviezen gegeven".

We use cookies