Pensioen voor uw medewerkers regelen? Maar weet u niet hoe u dit kunt aanpakken, zonder dat dit u veel tijd en ergernis kost?

Besteedt uw pensioenregeling aan ons uit, u wordt volledig ontzorgd

30+

Jaren ervaring

350+

Tevreden klanten

2500+

Gegeven adviezen

Een goed pensioen voor uw medewerkers regelen

Concurrerend en betaalbaar

Veel werkgevers hebben dezelfde vraag: hoe kan ik een pensioenregeling opzetten die én concurrerend is in onze branche én betaalbaar blijft. Het is belangrijk om door te rekenen of de pensioenregeling in de toekomst betaalbaar blijft. Dit wordt uitgebreid met u besproken tijdens ons adviestraject.

Ervaring met werkgevers

Inmiddels hebben wij enkele honderden werkgevers geholpen met het opzetten van een pensioenregeling voor de medewerkers. Hierdoor weten we precies wat uw mogelijkheden zijn. Wij nemen u mee aan de hand van ons stappenplan, hiermee krijgt u een pensioenregeling op maat, specifiek voor uw bedrijf. U wordt van A tot Z door ons door het proces begeleid.

Gecertificeerd pensioenadviseur

Pensioen is complexe materie, het is verstandig om uw pensioenregeling onderbegeleiding van een pensioenadviseur op te zetten.Wij zijn WFT-gecertificeerd pensioenadviseur met bijbehorende vergunning van de AFM.

Uw specifieke situatie

Het is erg belangrijk dat een pensioenregeling goed aansluit bij uw specifieke situatie, wensen en doelstellingen. Daarom voeren wij een grondige inventarisatie uit tijdens ons adviestraject.

Begeleiding van A-Z

Gemak

Compleet ontzorgd

Vraagbaak & advies

Vlotte afwikkeling

 Korte lijnen

De voordelen op een rij

  • Complete begeleiding tijdens het opzetten van uw pensioenregeling
  • U ontvangt offertes van 2-3 verschillende pensioenverzekeraars
  • Keuzehulp: wij helpen u met het maken van de juiste afwegingen 
  • Pensioen-juridische contracten worden goed voor u geregeld
  • Korte lijnen: u heeft te maken met uw vaste pensioenadviseur
  • Concurrentievoordeel: sollicitanten kiezen eerder voor uw bedrijf
  • Een uitstekende pensioenregeling voor uw medewerkers, hier worden ze blij van!
  • Uw pensioenregeling voldoet meteen aan aan de Wet Toekomst Pensioenen, die op 1 juli 2023 is ingegaan.

Michelle Legerstee


Office-manager

Bizziphone

Blije klant

"Professioneel bedrijf, erg snel geholpen en erg meedenkend. Claarensteyn heeft zowel de zakelijke verzekeringen als onze pensioenregeling geregeld."

Marcel Suylen is Specialist Pensioenen.  Vanuit deze rol geeft hij maatwerkadvies aan werkgevers over collectief pensioen. ""Elke situatie is anders dat vereist echt maatwerk!".

Marcel Suylen, pensioenspecialist

Beoordeling van uw specifieke situatie

Wij beginnen met de beoordeling van de organisatiestructuur van uw bedrijf en de financiële positie. Ons pensioenadvies dient naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfssituatie.

Verplicht aansluiten bij bedrijfstakpensioenfonds?

Het kan zijn dat u gezien uw bedrijfsactiviteiten of CAO verplicht bent om zich aan te sluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds. Wij onderzoeken dit voor u en u krijgt hierover uitsluitsel van ons. Als dit niet het geval is kunt u een eigen pensioenregeling gaan opzetten.

Uw wensen, doelstellingen en risicobereidheid

Aan de hand van onze vragenlijsten en checklisten bespreken wij uw wensen, doelstellingen en uw risicobereidheid met betrekking tot de nieuwe pensioenregeling. Ook wordt het beschikbare budget met u besproken.

Bepalen welk soort pensioenregeling 

Uit de voorgaande stappen zal blijken welk soort pensioenregeling het beste bij u en uw bedrijf past.

2-3 offertes van verschillende pensioenverzekeraars

Nu de uitgangspunten van de nieuwe pensioenregeling duidelijk zijn gaan wij 2-3 offertes voor u maken van verschillende pensioenverzekeraars.

Keuzehulp

Wij nemen de pensioenoffertes uitgebreid met u door en helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Inregelen van de gekozen offerte bij de pensioenverzekeraar

De gekozen pensioenregeling wordt door ons ingeregeld bij de pensioenverzekeraar op de door u gewenste ingangsdatum.

Beheer van de pensioenregeling

Wij zorgen ervoor dat de pensioenregeling altijd up-to-date is. Dat betekent dat wij alle (personeels-)mutaties verzorgen. Daarnaast houden wij de pensioenregeling fiscaal up-to-date. 

Voorkom dat u deze 7 belangrijke tips over het opzetten van een collectieve pensioenregeling misloopt.

Download gratis onze 7 tips en bereid u goed voor op een pensioenregeling voor uw medewerkers. Maak geen onnodige fouten.


Referenties

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het  inregelen van onze zakelijke verzekeringen elke keer heeft Sr. verzekeringsadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de verzekeringen deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."Ronald de Prieelle, Lumigo Benelux BV

Deskundig

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Joyce Planje, Spoedeisende hulparts


Onafhankelijk

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud, directeur KVSA


Onze partners zijn o.a.

null           null       null