Een goede pensioenregeling voor uw

medewerkers: bekijk hier ons stappenplan

Deze stappen doorlopen wij met u tijdens het pensioenadviestraject:

Beoordeling van uw specifieke situatie

Wij beginnen met de beoordeling van de organisatiestructuur van uw bedrijf en de financiële positie. Ons pensioenadvies dient naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfssituatie.

Verplicht aansluiten bij bedrijfstakpensioenfonds?

Het kan zijn dat u gezien uw bedrijfsactiviteiten of CAO verplicht bent om zich aan te sluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds. Wij onderzoeken dit voor u en u krijgt hierover uitsluitsel van ons. Als dit niet het geval is kunt u een eigen pensioenregeling gaan opzetten.

Uw wensen, doelstellingen en risicobereidheid

Aan de hand van onze vragenlijsten en checklisten bespreken wij uw wensen, doelstellingen en uw risicobereidheid met betrekking tot de nieuwe pensioenregeling. Ook wordt het beschikbare budget met u besproken.

Bepalen welk soort pensioenregeling 

Uit de voorgaande stappen zal blijken welk soort pensioenregeling het beste bij u en uw bedrijf past.

2-3 offertes van verschillende pensioenverzekeraars

Nu de uitgangspunten van de nieuwe pensioenregeling duidelijk zijn gaan wij 2-3 offertes voor u maken van verschillende pensioenverzekeraars.

Keuzehulp

Wij nemen de pensioenoffertes uitgebreid met u door en helpen u met het maken van de juiste keuzes.

Inregelen van de gekozen offerte bij de pensioenverzekeraar

De gekozen pensioenregeling wordt door ons ingeregeld bij de pensioenverzekeraar op de door u gewenste ingangsdatum.

Beheer van de pensioenregeling

Wij zorgen ervoor dat de pensioenregeling altijd up-to-date is. Dat betekent dat wij alle (personeels-)mutaties verzorgen. Daarnaast houden wij de pensioenregeling fiscaal up-to-date. 

Referenties

Professioneel

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het  inregelen van onze zakelijke verzekeringen elke keer heeft Sr. verzekeringsadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de verzekeringen deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."Ronald de Prieelle, Lumigo Benelux BV

Deskundig

"Ik wilde graag sparen voor 'een appeltje voor de dorst', maar ik wist niet hoe. Met Marcels deskundige advies laat ik nu mijn geld beleggen. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn Consulting Group".
Joyce Planje, Spoedeisende hulparts


Onafhankelijk

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft Claarensteyn Consulting Group waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud, directeur KVSA


Marcel Suylen is Specialist Pensioenen.  Vanuit deze rol geeft hij maatwerkadvies aan werkgevers over collectief pensioen. ""Elke situatie is anders dat vereist echt maatwerk!".

Marcel Suylen, pensioenspecialist