pensioenadvies
Marcel Suylen
11/25/2023
1 min
0

Onafhankelijk tussenpersoon zakelijke verzekeringen

11/25/2023
1 min
0

5 redenen waarom u een onafhankelijk tussenpersoon nodig heeft voor uw zakelijke verzekeringen

De voordelen van een onafhankelijk tussenpersoon voor uw zakelijke verzekeringen zijn:
  1. Juiste inventarisatie van uw specifieke bedrijfsrisico's Een zakelijk verzekeringsspecialist kan op de juiste manier uw zakelijke risico's inventariseren en detecteren. Deze risico's worden vervolgens afgedekt door een zakelijke maatwerkverzekering. Zo ziet u geen risico's over het hoofd. U krijgt aanvullende adviezen om uw risicomanagement te verbeteren. 

  2. Kennis van het product Bij onafhankelijke tussenpersonen werken specialisten die kennis hebben van verzekeringen, de polisvoorwaarden en veel voorkomende valkuilen. Zij kunnen u precies aanraden welke zakelijke verzekeringen uw risico’s het beste dekken. 

  3. Verzekerd op maat Mocht u moeilijk te dekken risico’s hebben zoals bijvoorbeeld aansprakelijkheidsrisico's of cyberrisico's dan zal de tussenpersoon samen met de verzekeraar de risico’s bespreken en kijken of er een gepaste oplossing voor u te vinden is. Voor zakelijke verzekeringen is de vraag vaak specifiek en moeten de polissen op maat worden opgesteld, dit maakt het hebben van een goed onafhankelijk tussenpersoon onmisbaar. 

  4. Klant is koning Een onafhankelijk tussenpersoon gaat voor de klant proberen de beste verzekering te vinden. Hij kent zijn klant goed en zal goed met de verzekeraar kunnen onderhandelen voor deze klant. Hij handelt niet in het voordeel van de verzekeraar maar in die van de klant. De klant daarbij heeft nog maar één aanspreekpunt voor zijn verzekering en wordt niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. 

  5. Schadebehandeling Een aantal tussenpersonen heeft schadebehandelaars in dienst. Voor het werk staat de schadebehandelaar in contact met schade-experts, verzekeraars en de klant. Hier beoordeeld de schadebehandelaar aan de hand van het rapport van de experts of de schade gedekt is en in welke mate.

Claarensteyn Pensioenadvies en Zakelijke Verzekeringen helpt u graag verder, neem hier vrijblijvend contact met ons op:

 

Reacties
Categorieën